Ontdek het thema

Jongeren

't is aan u (website)

Bataljong ondersteunt jeugdraden, ambtenaren en schepenen van lokale besturen. In aanloop naar de verkiezingen ontwikkelen we verschillende materialen om jongeren te informeren en het belang van hun stem te tonen.

T’is aan u is een platform dat gebouwd werd door de Ambrassade in aanloop naar de verkiezingen van 9 juni. Ze bundelen heel wat informatie en laagdrempelig educatief materiaal over verkiezingen. Bataljong zal dit platform overnemen na 9 juni en helemaal richten op de lokale verkiezingen.

Doelgroep

Alle eerste stemmers voor de lokale verkiezingen.

Aan de slag met dit materiaal

Leg de link naar dit platform en verwijs jongeren door. Het is een goede uitvalsbasis om informatie terug te vinden. Ook de informatie van WatWat zal hierop verschijnen.

Timing

Na 9 juni hebben we nog even tijd nodig om de nodige “renovatiewerken” uit te voeren. In de loop van juli hopen we dan ook deze transformatie af te werken. In aanloop naar 9 juni proberen we ook al enkele basisgegevens toe te voegen.

Contactgegevens

Contacteer ons via info@bataljong.be, of neem contact met Martijn Van Cauwenberg, 03 740 76 47, martijn.vancauwenberg@bataljong.be